Autumn 5% discount

September 2, 2021

Rudens grožis visus keri savo krintančiais auksiniais lapais. Vasariška šiluma perėjo prie Rudens ramumos. Atėjo laikas ruoštis žiemai bei pasinerti į rimtį. Įspūdingų solidumo ir tvirtybės aromatų rasite „Monparle.lt“ svetainėje. Pasigaminkite savo mėgstamos arbatos, atsisėskite į patogų krėslą ir stebėkite krentančius auksinius lapus. Tam, kad būtų lengviau išsirinkti solidų kvapą, Monparle.lt suteikia jums rudenišką 5% nuolaidą.

5% nuolaidos kupono gavimo ir naudojimo taisyklės:

Kiekvienas klientas turi galimybę kartą per metus gauti 5% nuolaidą rudeniškam metų laikotarpiui. Taip pat kiekvienas gali išsiųsti 5% nuolaidos kuponą kaip dovaną savo draugams, kurie taip pat gali pasinaudoti kuponu kartą per metus. Nuolaidos kodą galite gauti ir naudoti bet kurią iš 90-ies rudens dienų.

Nuolaidos kupono kodą galima nukopijuoti žemiau:

MONPARLE-AT

Straipsnio turinyje rasite QR kodą, kuris veda į puslapį su nuolaidos aprašymu. Šį QR kodą patogu persiųsti draugams populiariausiuose socialiniuose tinkluose ir tiesioginiams pranešėjams arba tiesiog parodyti jį mobiliojo telefono ekrane, kad draugai galėtų lengviau pasinaudoti šia rudens nuolaida.

Dalintis nuolaida su draugais

Be to, straipsnio turinyje rasite juokingų paveikslėlių ir animacijų, kuriuos populiariausiuose socialiniuose tinkluose galėsite išsiųsti draugams, norėdami juos pradžiuginti, pralinksminti ir pasidalinti nuolaida!